بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/08/24 - 13:28
  • - تعداد بازدید: 152
  • - تعداد بازدیدکننده: 148
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

آئین افتتاحیه طرح صدف در استان خراسان شمالی

آیین افتتاحیه طرح توانمندسازی صدف (صنعت، دانشگاه و فناوری) با محوریت ایجاد کارگاه های خودشناسی، مهارت افزایی، ایجاد تحول و سرمایه گذاری بلند مدت آموزشی در محل سالن اجتماعات دانشکده پرستاری خراسان شمالی، با حضور نمایندگان شتاب دهنده جاویدان پارک علم و فناوری و نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.

دکتر بخشی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان شمالی، در آئین افتتاحیه طرح صدف گفت: آنچه دانشجویان و دانش آموزان در فضای آموزشی و آکادمیک می آموزند دروس تئو ری و پایه است که نیازهای شخص برای ورود به عرصه ی کار را نمی تواند پوشش دهد. لذا این نیاز با برگزاری دوره های توانمندسازی و آموزش مولفه های تاثیرگزار در ایجاد یک کسب و کار می تواند مرتفع گردد.

وی افزود: یکی از وظایف مهم بنیاد نخبگان توامندسازی دانشجویان و دانش آموختگان برای ایجاد یک کسب و کار است. برای رسیدن به این مهم، بنیاد نخبگان در استان برنامه های متعددی را پیش بینی و اجرا کرده که طرح صدف نیز یکی از آن هاست

بخشی افزود: چهارمین دوره طرح صدف در خراسان شمالی در  به مدت حدودا 100 ساعت با تدریس مدرسان بنام کشور در استان از هفته آینده اجرا خواهد شد.

 

دکتر قربانی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در ادامه مراسم گفت: بهترین فضا برای دانشجویان و جوانان بعد از تحصیل و حتی در حین تحصیل مراجعه به پارک های علم و فناوری برای شروع یک کسب و کار و حتی کارآفرینی برای سایر افراد جامعه است.

وی افزود: کانون شکوفایی و خلاقیت در پارک علم و فناوری استان این آمادگی را دارد که نیروهای نخبه را شناسایی، جذب، حمایت و هدایت کند، نسبت به ایده های ارائه شده مشاوره داده و برای اجرای ایده های نو تسهیلات مالی به ایده پردازان ارائه می دهد.

قربانی با بیان اینکه سرمایه های حقیقی یک کشور مغزها و ایده های جوانان می باشد گفت: پیشرفت حقیقی هر کشور در گرو سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی خوش فکر و فرهیخته آن کشور می باشد.

 

 

در ادامه مراسم خانم مهندس نعمتی، مدیر اجرایی شتاب دهنده جاویدان، به صورت ویدئو کنفرانس به ارائه توضیحاتی در مورد طرح صدف پرداخت. وی گفت: در مرحله اول شرکت کنندگان با خودآگاهی و توانایی فردی خود آشنا می شوند، در فاز دوم برنامه هایی برای ارتقاء و بهبود این توانایی ها برنامه ریزی شده، در مرحله سوم دوره هایی وجود دارد که فرد با بازار کار و اکوسیستم کل کشور آشنا می شود و در مرحله نهایی شرکت کنندگان بعد از گذراندن سه مرحله قبل و کسب توانایی های لازم برای شروع یک کسب و کار به واحدهای فناوری و نوآوری استان معرفی و مشغول به کار می گردند.

 

دکتر لطفی، کارشناس مسئول ارزیابی شتاب دهنده های ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری، ضمن معرفی شتاب دهنده به عنوان مرکزی که امکان رشد سریع و اصولی شرکت‌های استارت‌آپی را مهیا می‌سازد گفت: شتاب‌دهنده‌ها به کسب‌وکارهای نوپا و تازه تاسیس خدمات مورد نیاز برای رشد و بقا را ارائه می‌دهند.

لطفی افزود: دو رکن فراگیری در سطح کشور و تخصص گرایی در تمامی حوزه ها و بخش های تخصصی و علمی در شتابدهنده ها خیلی مهم است، یک مرکز نوآوری این دو رکن را باید بتواند ارائه بدهد که در حوزه و قلمرو خود موثر و موفق عمل کند.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی هنوز  شتابدهنده ای در ستاد اقتصاد دیجیتال ندارد گفت: برای وجود شتابدهنده در استان جهت بالا بردن کیفیت حمایت از نخبگان باید چاره ای اندیشید.

 

در ادامه آئین افتتاحیه دکتر جباری پور، مدیرکل ترویج و توسعه خوشه های نوآوری پارک فناوری پردیس، به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه حاضر شد و به بیان توضیحات تکمیلی طرح صدف پرداخت. وی گفت: مهمترین وظیفه ی ما در این مجموعه تسهیل گری است. دانش جویان و دانش آموختگان بازیگران اصلی اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی هستند که باید از ایشان حمایت همه جانبه شود و این مهمترین وظیفه ی ماست. وی افزود: طرح صدف در کشور قدمتی 10 ساله دارد و هر سال با پشتبانی های معاونت علمی و فناوری به صورت قوی تر و در گستره ی جغرافیایی بیشتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

جباری پور در پایان گفت: تغییر نگرش افراد نسبت به کسب و کار و درامد مهمترین دغدغه ماست و امیدواریم بتوانیم اقتصاد دانش بنیان را هرچه بیشتر در کشور گسترش دهیم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 162132
کلمات کلیدی
مدیر خراسان شمالی
خبرنگار

مدیر خراسان شمالی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید