بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/07/08 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 442
  • - تعداد بازدیدکننده: 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اردوی جهادی تخصصی تولید غذای سالم با تاکید بر کنترل بیولوژیک با حضور مسئولان و کشاورزان فعال در این حوزه

به همت بنیاد نخبگان و با همکاری مرکز روستای خلاق شیروان اردوی جهادی تخصصی در حوزه تولید غذای سالم برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/n-khorasan/organic.jpeg

رئیس پارک علم و فناوری جناب آقای دکتر گرمه­ای در ابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به حضار، تاکید ویژه برروی تولید غذای سالم و برند سازی موثر برای تولیدات غذایی سالم استان داشتند. ادامه حمایت از واحدهای فناور حوزه کنترل بیولوژیک در استان تاکید فرمودند.


در ادامه آقای دکتر بخشی رئیس بنیاد نخبگان استان کنترل بیولوژیک را به عنوان عامل موثر در کشاورزی پایدار نام  برده و بر دیده شدن تولیدات غذایی سالم در اسناد بالا دستی تاکید فرمودند. ایشان آمادگی بنیاد نخبگان استان را برای نوشتن اسناد بالادستی در این حوزه اعلام نمودند.


آقای مهندس کیوانلو مسئول کنترل بیولوژیک استان، استفاده درست و علمی از کنترل گرهای بیولوژیک را به عنوان یک عامل موثر در موفقیت مبارزه بیولوژیک دانستند همچنین ایشان از اجرایی شدن عقد قرار داد کنترل بیولوژیک با گلخانه های استان در سال جاری خبر دادند و انتظار داشتند که در حوزه کنترل بیولوژیک کشاورزان پیشرو می­بایست نقش آفرینی بیشتر و موثرتری داشته باشند.


آقای مهندس حیاتی رئیس جهاد کشاورزی شیروان تاکید نمود در نظام فروش محصولات کشاورزی می­بایست تغییراتی ایجاد شود به شکلی که کشاورزان سود ناشی از کنترل بیولوژیک را لمس کنند.


آقای دکتر شیرغانی از کشاورزان خبره استان استفاده از عناصر بیولوژیک را به عنوان یکی از وظایف کشاورزان در راستای پایداری اکوسیستم نام بردند و خواستار فعالیت گسترده تر کشاورزان در راستای تولید غذای سالم شدند.


آقای شهابی از گلخانه داران پیشرو استان تاکید کرد: که در صورت  عدم استفاده از کنترل بیولوژیک در آینده نه چندان دور قابلیت رقابت نخواهیم داشت وی همچنین اشاره داشت برای تولید محصول سالم می­بایست با اعطای تحقیق و توسعه در انسکتاریوم­های استان در جهت پوشش کامل آفات و بیماریها اقدام نمایند.


خانم مهندس زکیه احمدی مدیر عامل انسکتاریوم ارم کنترل بیولوژیک را به عنوان اولین و موثرترین قدم در تولید غذای سالم دانست و نوید تولید بالتوری سبز را جهت کنترل سفید بالک در گلخانه های سطح استان به گلخانه داران داد.


 


در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برای کشاورزان حاضر در جلسه برگزار شد.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 140351
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم