برگزاری کارگاه بررسی حقانیت دین اسلام نسبت سایر ادیان و فرقه ها
در راستای برگزاری برنامه های معرفتی- هویتی و کارگاه بررسی حقانیت دین اسلام نسبت سایر ادیان و فرقه ها با ارائه حجت الاسلام سیدحسن احمدی، معاون پژوهشی حوزه علمیه امام خامنه ای شهرستان بجنورد، برگزار شد.
احمدی در ابتدای کارگاه گفت: در آموزههای اسلامی، از همان ابتدا و در مقدسترین متن(قرآن) به این مطلب اذعان شده است که اگر گروههایی از غیر مسلمانان بر فطرت پاک خود باشند، عمل صالح انجام دهند و واقعاً حقیقت اسلام بر آنها روشن نشده باشد، میتوانند نجات یابند. این مطلب در آیات مختلف و با صراحت کامل بیان شده است. البته این به معنای حق نبودن دین اسلام نیست، بلکه بر اساس آیات قرآن، دایرهی نجات فراتر از حقانیت است؛ یعنی انسانهایی که پیامبر اسلام(ص) را درک نکردهاند - بلکه بهتر است بگوییم که اسلام و حقیقت آنرا درک نکردهاند- اما در عین حال، اعمالشان به اقتضای فطرت پاکشان بوده؛ ایمان به خدا داشتند، بدیهایی که فطرت از آن نهی میکند؛ مانند دروغ، زنا و ... را ترک کردهاند؛ به جهان آخرت ایمان دارند و به فکر حساب و کتاب در آن زمان هستند، همچنین عمل صالح انجام میدهند، آیهی مورد سوال به اینان میگوید که برای این جماعت ترسی وجود ندارد.
وی ادامه داد:
فرق دین اسلام با ادیان دیگر در دو چیز است:
الف: دین اسلام آخرین دین و کامل ترین دین الهی است، و ادیان دیگر مطابق با شرایط زمانی و مکانی قبل از اسلام بوده است و قوانین آنها نیز مطابق با همان زمان و مکان بوده است.
ب: دین اسلام؛ دین مورد رضایت خداوند و بدون تحریف میباشد، اما ادیان دیگر ضمن آنکه نسخ شدهاند و پیروی از آنها بعد از آمدن دین اسلام جایز نیست، در عین حال تحریف شدهاند و بعضی از قوانین آنها ساخته دست بشر است نه قانون خداوند.
احمدی گفت: شریعتهای آسمانی که به وسیله پیامبران الهی برای هدایت بشر فرو فرستاده شدهاند، همه از نظر اصول و هدف یکسان بوده و در تورات و انجیل بشارت به دین اسلام داده شده است، اما متأسفانه با تحریف این آیات، آنچه که در نشانه پیامبر اسلام در تورات و انجیل وجود داشت از مردم عوام مخفی نگه داشتند.
زنده و جاوید بودن معجزهی دین اسلام؛ چون معجزهی اصلی این دین «قرآن» است که از نوع کتاب و منطق و دانش است.
در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.
نظر دهید