بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/07/23 - 11:09
  • - تعداد بازدید: 780
  • - تعداد بازدیدکننده: 168
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری کارگاه مدیریت زمان، خلاقیت و کارآفرینی در شهرستان اسفراین

به همت بنیاد نخبگان استان و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهرستان اسفراین، کارگاه مدیریت زمان، خلاقیت و کارآفرینی با حضور دانش آموزان ممتاز این شهرستان برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/n-khorasan/esfarayen.jpg

در ابتدای این کارگاه سرکار خانم دکتر کمایستانی، مدرس دانشگاه، از اهمیت مدیریت زمان برای دانش آموزان گفتند و اشاره کردند همه می‌دانیم که ضعف در برنامه ریزی و مدیریت زمان، می‌تواند مشکلات فراوانی را برای ما ایجاد کند


ایشان ادامه دادند: مهم‌ترین نکته‌ای که در مجموعه درس‌های مدیریت زمان و نظم شخصی خواهیم آموخت این است که مدیریت زمان یک عنوان بسیار عمومی است که می‌تواند مجموعه‌ی گسترده‌ای از چالش‌ها، مهارت‌ها و مسائل را شامل شود.


دکتر کمایستانی در ادامه کارگاه گفتند: پیش از اینکه به فکر مدیریت زمان و حل کردن مشکل کمبود زمان خود باشیم، باید تشخیص دهیم که چرا دچار کمبود زمان شده‌ایم. برخی از ما به دلیل رویاهای بزرگی که در سر داریم، احساس می‌کنیم به کمبود زمان گرفتار شده‌ایم وقتی که تصمیم می‌گیریم به یک انسان بزرگ تبدیل شویم. وقتی به غول‌های صنعت و اقتصاد ایران و جهان فکر می کنیم. وقتی می‌خواهیم تاثیری ماندگار از خودمان در حوزه علم و دانش و فرهنگ و هنر به جا بگذاریم. یکی از اولین چیزهایی که به خاطر می‌آوریم محدودیت زمان است. خصوصاً اگر به سن خودمان فکر کنیم و احساس کنیم، تا این نقطه که هم اکنون آمده‌ایم، به اندازه‌ی کافی از عمر و وقت خودمان استفاده نکرده ایم.


ایشان ادامه دادند: کمبود زمان ممکن است به دلیل مشکل در اولویت بندی کارها و فعالیت‌ها باشد. گاهی اوقات، ممکن است احساس کنیم که حجم فعالیت‌ها زیاد است  و نمی‌دانیم که بهتر است کدام را به نفع کدام کنار بگذاریم.


خانم کمایستانی در ادامه به این موضوع اشاره کردند که: کمبود زمان ممکن است ناشی از واگذار نکردن کارها به دیگران باشد. ما خیلی وقت‌ها در واگذار کردن کارها به دیگران، ضعیف عمل می‌کنیم. یا کارها را به شکل نامطلوبی به دیگران واگذار می‌کنیم که در نهایت زحمت خودمان دوچندان می‌شود.


کمال طلبی، ضعف در مهارت حل مسئله، مشکل اهمال کاری، ضعف در هنر نه گفتن، مدیریت زمان در عصر دیجیتال، خودارزیابی و اطلاع از نحوه گذراندن وقت، از سایر مواردی بود که دکتر کمایستانی به آن ها اشاره کردند.


در ادامه کارگاه، آقای دکتر لطفی، مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان شمالی، موضوع خلاقیت و کارآفرینی را مطرح کردند و گفتند: خلاقیت و نوآوری جوهره کارآفرینی است.


ایشان ادامه دادند: با شناسایی چالش‌ها می‌توان به ایده های جدید دست یافت و  با خلاقیت و کارآفرینی آن را برطرف کرد.


مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه "خلاقیت" به معنای دست یافتن به راهکارهای جدید برای حل مسائل و "نوآوری" به معنای به کارگیری اندیشه‌های جدید ناشی از خلاقیت است، تصریح کرد: اگر نوآوری به مرحله تولید انبوه محصول جدید  برسد آنگاه کارآفرینی صورت می‌گیرد.


دکتر لطفی با بیان اینکه بیشتر ایده‌ها از طریق تکنیک "ترکیب"  به دست می‌آید، ادامه دادند: هدف ما در تکنیک ترکیب، بررسی امکان ادغام دو ایده یا دو محصول برای تولید خروجی کارآمدتر است که در نهایت موجب ایجاد محصول نوآورانه می شود.


آشنایی با فرآیند خلاقیت، روشهای ابداع و نوآوری، راه‌های افزایش مهارت، کاربردی کردن علوم تحصیلی و توانمندسازی دانش آموزان در موضوعات مختلف از سایر موارد مطرح شده توسط ایشان بود.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 140434
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم