بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/05/18 - 09:30
  • - تعداد بازدید: 198
  • - تعداد بازدیدکننده: 198
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه انتخاب رشته ی دانشگاهی براساس شخصیت

در راستای آشنایی دانش آموزان ممتاز شهرستان بجنورد با انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانشگاهی بر اساس شخصیت، کارگاهی با همین عنوان با همکاری دانشگاه بجنورد برگزار شد.

خانم اعزازی، دانشجوی دکترای مشاوره و مدرس کارگاه، به تشریح نحوه انتخاب رشته و اهمیت در نظرگرفتن شخصیت خود در هنگام انتخاب رشته پرداخت. اهم موارد مطرح شده در کارگاه به شرح ذیل می باشد:

انتخاب رشته، شغل و مسیر شغلی ای که طی می کنیم، اگر مهمترین انتخابهای زندگی ما نباشد حتما جز مهمترین ها به شمار می آید.

۱۲ سال از بهترین سالهای زندگی خودمان را برای موفقیت در تحصیل از ۷ سالگی صرف می کنیم و بعد از تحمل سختی ها و استرس های فراوان به امید آینده بهتر و حال خوب وارد دانشگاه می شویم.

بین ۴ تا ۱۰ سال در دانشگاه دروس مختلفی می خوانیم و پروژه انجام می دهیم  به امید اینکه بعد از فارغ التحصیلی یک کار خوب، مناسب و پر درآمد که انتظارات مان را برآورده کند پیدا کنیم.

بعد از کلی جستجو و شرکت در آزمونهای مختلف شغلی و گذراندن انواع کلاس های نرم افزار و زبان و … کار پیدا کردیم، تازه چیزای جدیدی می فهمیم که  با انتظارت مان زمین تا آسمان متفاوت است؛ مثلا این که ای کاش از اول در دبیرستان فلان رشته را انتخاب می کردیم، یا ای کاش در دانشگاه روی فلان مهارت تمرکز می کردیم ای کاش ادامه تحصیل نمی دادیم ای کاش فلان جا استخدام می شدیم، راه دیگه ای رو انتخاب می کردیم و …  و تازه متوجه می شویم که راه را اشتباه امدیم و ادامه این راه ما رو به اهداف و انتظاراتمان (مثل پول دار شدن، کار کردن در زمینه مورد علاقه، رسیدن به جایگاه شغلی مورد انتظار،آدم مهم شدن، آدم خلاق شدن و کلا حال خوب ) نمی رساند.

بهتر نبود از اول کمی بیشتر تامل می کردیم خودمان (تیپ شخصیتی، هوش و استعدادمان) را بهتر می شناختیم تا به جای سال ها اتلاف عمر و انرژی راهی را انتخاب کنیم که ما را به اهدافمان برساند؟

یکی از مهمترین عوامل در انتخاب رشته این است که بتوانیم شناخت درستی  از ابعاد مختلف وجود و شخصیت خودمان داشته باشیم و درنتیجه نقاط قوت و نقاط ضعف خودمان را به کمک معتبر ترین ابزار شخصیت شناسی جهان به طور دقیق بشناسیم.

بتوانیم تشخیص دهیم که  برای چه کارهایی ساخته شدیم و برای چه کارهایی ساخته نشدیم؛ در چه کارهایی می توانیم  موفق شویم و موفق شدن تو چه کارهایی برای ما سخت و انرژی بر است، چه کارهایی برای ما لذت بخش و رضایت آور و چه کارهایی باعث نارضایتی ما از شغل و زندگی مان می شود.

مهمترین مواردی که در ادامه کارگاه بررسی شد به شرح ذیل بود:

– شناخت و تعیین تیپ شخصیتی با استاندارد CPP

– شناخت و تعیین کارکردهای شخصیتی

– شناخت و تعیین قوت ها و ضعف های شخصیتی شما

– شناخت و تعیین سبک های کاری شما

– تعیین اهداف شغلی متناسب با تیپ شخصیتی

– استراتژی های دستیابی به اهداف شغلی تعیین شده

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 160481
کلمات کلیدی
مدیر خراسان شمالی
خبرنگار

مدیر خراسان شمالی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید