کارگاه پنل موفقیت(موفقیت از مسیر دانشگاه)
در راستای توانمندسازی نخبگان و مستعدان برتر جهت رسیدن به موفقیت از مسیر دانشگاه، کارگاهی با عنوان پنل موفقیت(موفقیت از مسیر دانشگاه)، با ارائه دکتر عمران توحیدی، برنده جایزه شهید کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان و عضو هیئت علمی دانشگاه کوثر، برگزار شد.
در ابتدای کارگاه توحیدی به بیان توصیه های عمومی هنگام تحصیل در مقطع لیسانس پرداخت و گفت آگاهی از رشته تحصیلی خودتان اولین قدمی است میتواند در راستای موفقیت شما برداشته شود.
در ادامه به این نکته پرداخته شد که همواره دانشجویان باید نسبت به مشاغلی که در آینده بر مبنای رشته ی تحصیلی خود میتوانند متصور باشند آگاه باشند. جستجو در مورد مشاغل برتر هر گرایش خاص دانشگاهی جز مواردی است که دانشجویان نباید از آن غافل باشند.
توحیدی در ادامه با ذکر اینکه آیا در هنگام انتخاب رشته تصمیمی منطقی بر مبنای مطالعه و مشورت صورت گرفته است؟ یا فقط یک انتخاب در دفترچه انتخاب رشته بوده، گفت داشتن انگیزه و علاقه در طی سالهای تحصیل جز مهمترین عوامل رسیدن به موفقیت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه کوثر با چند توصیه کارگاه را ادامه داد:
- دروس نرم افزار تخصصی بسیار مورد نیاز شما خواهند بود چه در آینده شغلی چه تحصیلی پس سعی کنید حتما آن ها را یاد بگیرید.
- کاربری عمومی رایانه را یاد بگیرید.
- اهمیت کتاب در برابر جزوه را در نظر داشته باشید.
- دانشجوی با انگیزه و بی انگیزه برای اساتید مهم است. سعی کنید همواره با انگیزه سر کلاس های درس حاضر باشید.
- یک برنامه ریزی مناسب برای شرکت موفق در کنکور ارشد داشته باشید.
- درگیر چالش های با ارزش دوران کارشناسی را که ارزش تجربه کردن دارند شوید.
- در دوران کارشناسی ارشد اگر هدف تان قبولی در مقطع دکتری هست از همان ترم اول وارد بحث پژوهش شوید.
- از همان ترم اول ارشد در آزمون های زبان داخلی از جمله MSRT و TOLIMO شرکت نمایید.
- سعی کنید اگر مقال های نگارش می کنید )حتی کنفرانسی(، به زبان انگلیسی باشد تا در صورت علاقه به تحصیل در خارج از کشور بتوانید از آن بهره ببرید.
- در دوره ی دکتری تخصصی حتما سعی کنید از مزایای فرصت مطالعاتی خارج ازکشور (دانشگاه های معتبر) استفاده نمایید. در چنین مواردی معمولا هم حمایتی از طرف سازمان امور دانشجویان برای شما صورت می پذیرد و هم دانشگاه میزبان خارجی و هم در صورت بورسیه بودن از طرف دانشگاه محل خدمت آتی شما.
- اگر دانشجوی مهندسی ، کشاورزی و حتی علوم پزشکی هستید، علاوه بر آگاهی و دانش به خلاقیت و آفرینش فکر کنید تا بتوانید گرهی از مشکلات واقعی جامعه را باز کنید.
- با چالش های پیش روی جهان در سال ها ی آینده آشنا باشید و در جهت حل آن ها بکوشید.
در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.