بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/06/02 - 12:21
  • - تعداد بازدید: 670
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور اندیشمندان پزشکی در خراسان‌شمالی، انگیزه ای برای خروج از روزمرگی

جلسه هم اندیشی سه نسل جراحی قلب در خراسان شمالی، بجنورد، و با حضور پزشکان برجسته استانی و کشوری در این زمینه برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/n-khorasan/photo_2019-08-24_10-06-59.jpg

دکتر سید احمد هاشمی،سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در جلسه هم اندیشی سه نسل جراحی قلب در سالن جلسات مرکز بهداشت حر بجنورد، اظهار کرد: زمینه مطرح کردن خراسان شمالی در حوزه جراحی قلب رباتیک مهیا است و می تواند به عنوان پایلوت در کشور و خاورمیانه مطرح شود.


وی با اشاره به اینکه فکر بزرگ منتج به کاری بزرگ می شود، ادامه داد: پزشکان و جراحان با آموختن یکسری از مهارت ها به صورت روزانه، ماهانه و سالیانه همان را تکرار می کنند که با عنوان اقدامات روزمرگی توصیف می شود.


وی با اشاره به اندیشه انسان های بزرگ در علم طب که دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: دعوت از اساتید و دانشمندان صاحب فکر، انگیزه ای برای خروج از روزمرگی و باور توانمندی است.


وی تصریح کرد: خراسان شمالی نیز با اجرا و تجهیز پروژه مرکز جراحی قلب، زمینه خوبی برای تبدیل شدن به قطب مرکز جراحی قلب رباتیک ایران به کمک افراد صاحب اندیشه و متخصص نظیر پروفسور مهمنش را دارد.


دکتر عزیزالله معماریانی، رئیس انجمن سیستم های هوشمند ایران نیز در این جلسه اظهار کرد: خوش فکری، همت و علاقه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و 15 سال همکاری با پروفسور مهمنش، زمینه امید برای ارتقای نام این استان در حوزه جراحی قلب را فراهم آورده است.


دکتر معماریانی اضافه کرد: خراسان شمالی این شایستگی را دارد که به عنوان استان جراحی رباتیک قلب و پایلوت طرحی مطرح شود که پروفسور مهمنش سال ها به دنبال اجرای آن در کشورمان بوده است.


وی با بیان اینکه حدود 500 نفر از صاحبان اندیشه این استان در سایر نقاط کشور و دنیا فعالیت دارند، حضور 200 عضو هیئت علمی جوان در دانشگاه علوم پزشکی را فرصتی مناسب برای توسعه خراسان شمالی نامید.


دکتر معماریانی نظام مدیریت و نظام برنامه ریزی را در تحول و پیشرفت مهم ارزیابی کرد و افزود: پیشنهاد می شود مرکز جراحی قلب راه اندازی شده در بجنورد با تجهیز به تکنولوژی بالا و تعریف استانداردهای لازم به مرکزی پیشرفته در حوزه جراحی قلب به روش های مختلف از جمله رباتیک مطرح شود.


 


پروفسور هرمز مهمنش، فوق تخصص جراحی قلب رباتیک و عضو برد انجمن جراحان قلب اروپا، اظهار کرد: با استفاده از روش جراحی رباتیک قلب درصد خطا به حداقل کاهش یافته و دقت در این نوع جراحی بسیار زیاد است.


وی با بیان اینکه امروزه چهار هزار و 200 مرکز جراحی قلب در 66 کشور دنیا از این روش استفاده می کنند، خاطرنشان کرد: سالانه 200 هزار عمل جراحی قلب با استفاده از دستگاه های رباتیک انجام می شود.


فوق تخصص جراحی قلب رباتیک با بیان اینکه کشور عربستان چهار دستگاه رباتیک را خریداری کرده اما علم استفاده از آن را در کشورش ندارد، تصریح کرد: امروز نیروی انسانی خوبی برای به‌کارگیری از این روش در کشور ایران وجود دارد که با خریداری این دستگاه ها، ایران به قطب خاورمیانه در حوزه جراحی قلب رباتیک تبدیل می شود.


فوق تخصص جراحی قلب رباتیک و عضو برد انجمن جراحان قلب اروپا، ضمن اظهار امیدواری به منظور وارد کردن این تکنولوژی به کشور، بر تربیت نیروهای متخصص مسلط به علم روز به عنوان جراحان علم نوین نسل آینده تاکید کرد.


 


دکتر بخشی، رئیس بنیاد نخبگان استان، نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین جلساتی، حضور چهره های برجسته علمی کشور را در استان مغتنم شمرده و به ارتباط پیوسته با ایشان تاکید کردند.


رئیس بنیاد نخبگان استان در ادامه آمادگی کامل بنیاد را جهت راه اندازی اتاق فکر در زمینه کاربرد سیستم های هوشمند در جراحی رباتیک اعلام کردند و گفتند: استفاده از ظرفیت فکری نخبگان می تواند کمک شایانی در پیشبرد اهداف این حوزه از علم داشته باشد.


دکتر بخشی همچنین به ایجاد بزرگترین بانک اطلاعاتی نخبگان و سرآمدان استان اشاره کردند و گفتند: یکی از اهداف بلند مدت بنیاد شناسایی افراد نخبه و کارآمد استان و تلاش جهت استفاده از ظرفیت این عزیزان برای ارتقا سطح استان خراسان شمالی در زمینه های مختلف می باشد.



 


  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 140410
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم