مراسم تکریم و بزرگداشت سرآمدان خراسان شمالی
در راستای تکریم و پاسداشت نخبگی و به منظور الگوسازی از مفاخر فرهنگی، اجتماعی، هنری و علمی کشور، «مراسم تکریم و بزرگداشت جناب آقای دکتر عزیزی، سرآمد حوزه ی علمی و پژوهشی، و سرکار خانم ذولفقاری، سرآمد حوزه ی کارآفرینی به همت بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی برگزار شد.
دکتر بخشی، رئیس بنیاد نخبگان استان، در مراسم تکریم سرآمدان خراسان شمالی گفت:
یکی از عناصر حیاتی نخبگان، اثرگذاری است. این اثرگذاری، هویت نخبگان را مشخص میکند. هر چند افرادی وجود دارند که با دانش خود، پرچم کشور را در عرصه های مختلف بالا نگه میدارند. ما به دنبال شناسایی افرادی همچون دکتر عزیزی(پژوهشگر برتر کشوری، مولف چندین کتاب مرجع رشته ی شهرسازی، رئیس پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران) و خانم ذوالفقاری(دارنده ی نشان اصالت یونسکو، کارآفرین برتر کشوری، شرکت خلاق برتر در حوزه صنایع دستی) در داخل و خارج از کشور هستیم و تلاش میکنیم تا این افراد به نوجوانان، جوانان و دانشجویان معرفی شوند.
یکی از افتخارات ما، وجود الگوهایی نظیر دکتر عزیزی و خانم ذوالفقاری است که به گفته همه دانشمندان جهان، خواستگاه تمدن علمی بشری ایران است. این نشستها فرصت بزرگی را برای بهرهبرداری از این الگوهای برجسته در جامعه و دانشگاه ایجاد میکند تا جوانان این مرز و بوم به عنوان الگوهایی موثر شناخته شوند. با عنایت الهی، ما توانستهایم استعدادهای خود را به خوبی توسعه دهیم.
دکتر شیخ زاده رئیس دانشگاه بجنورد نیز در مراسم تکریم و بزرگداشت سرآمدان خراسان شمالی گفت:ما در سیستم دانشگاهی سعی کردهایم با ایجاد ارتباط بین پژوهشگران و متخصصان دانشگاهی زمینه پیشرفت را مهیا کنیم از سوی دیگر با ایجاد ارتباط بیشتر بین دانشجویان رشتههای مختلف قصد داریم در راستای اعتلای علوم میان رشته ای نیز حرکت کنیم.شیخ زاده ادامه داد: از همه مستعدان و دانشجویان فعال و کوشای کشور درخواست دارم که شخصیتهای سرآمد استان همچون دکتر عزیزی و خانم ذولفقاری را سرلوحه کارهای خود قرار دهند تا بتوانند برای نظام و مردم گامهای مؤثری بردارند.
دکتر پیله ور، عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد گفت:
بنیاد نخبگان خدمات ارزنده ای داشته است و در دو بخش افراد برگزیده را دنبال میکند:
بخش اول گرامیداشت از زحمات و تلاش های بی دریغ آنها است وبخش دوم و مهم ترین هدف احترام به علم و تجربه است
جناب آقای دکتر عزیزی بیش از چهار دهه تلاش علمی داشته اند و فردی تاثیرگذار بوده اند. در شهر سازی ایشان در بالاترین سطح قرار دارد و تواضع علمی ایشان موجب افتخار ماست.
سرکار خانم ذوالفقاری معنی علم بهتر است یا ثروت را به خوبی ترجمه کرده اند که چطور میتوان از دل علم ثروت به دست آورد.
آقای دکتر علی پور، از شاگردان آقای دکتر عزیزی و عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد گفت:
تجربه من با دکتر عزیزی، که بیش از بیست سال پیش در دانشگاه یزد ایشان را ملاقات کردم، نشان از اخلاق بیآلایش و سادگی ایشان بود. ایشان در دورههای ارشد و دکترا همواره با احترام و تواضع با دانشجویان خود رفتار میکردند. این تجربهها نشاندهنده ارزش جبران ناپذیری است که میتواند به نسلهای آینده منتقل شود. من از این لحاظ افتخار دارم که در دانشگاه تهران تحصیل کردهام، و همچنین افتخار دارم که دکتر عزیزی استاد دانشگاه آزاد است.
سرکار خانم ذوالفقاری، چهره ی سرآمد حوزه ی صنایع دستی و مدرس دانشگاه بجنورد گفت:
درابتدا از همه دانشجویانم و همکارانم تقدیر و تشکر میکنم و به همه دانشجویان میگویم هیچ وقت به کلمه سرنوشت اعتقاد نداشته ام و سرنوشت خودم را دست گرفته ام وآن را رقم زده ام.
دکتر عزیزی، چهره ی سرآمد حوزه ی شهرسازی و استاد دانشگاه تهران گفت:
در ابتدا، با افتخار باید بگویم که در محله ملکش بجنورد به دنیا آمدهام و خاطرات زیادی از آنجا دارم.
امروزه، مسائل شهری ادغام روستاها و مناطق کشاورزی، از جمله چالشهایی است که بجنورد با آن مواجه است و بخش عمده آن به سمت فرودگاه و شهرک گلستان تغییر کرده است.
به نوعی، پژوهش یعنی کشف واقعیتهای ویژه و نیکوکارانه. نقش پژوهشگر مشابه نقش یک وکیل است؛ یک پژوهشگر میتواند حتی اگر به نتیجهای نرسد، به پیشرفت علمی کمک کند و باید در هر صورت از ناامیدی در پژوهش صرف نظر کرد.
در سال 80، به صورت میدانی در بجنورد فعالیت کردم جایی که تنها سه ساختمان سه طبقه وجود داشت و امروزه یک پوسته جدید بر روی شهر افتاده است. از بین رفتن روستاها، بزرگترین مسئله شهری شده است و نابودی اراضی، یکی از دغدغههای اساسی شهر بجنورد محسوب میشود.
لینک گزارش تصویری مراسم: