بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/11/10 - 11:48
  • - تعداد بازدید: 164
  • - تعداد بازدیدکننده: 161
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه آشنایی با ضوابط و مقررات رویدادهای رقابتی مساله محور(طرح شهید بابایی)

همزمان با شروع هفته پژوهش و با هدف آشنایی هرچه بیشتر جامعه نخبگانی و دانشجویان با رویدادهای رقابتی مساله محور، کارگاهی با عنوان آشنایی با ضوابط و مقررات رویدادهای رقابتی مساله محور(طرح شهید بابایی) با ارائه مهندس بهروز مظاهری، دارنده مدال طلای طرح شهید بابایی، برگزار شد.

مهمترین موارد مطرح شده در کارگاه موارد زیر بود:

طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسئله‌محور (طرح شهید بابایی)، به منظور ایجاد فضای نشاط علمی در دانشگاه­‌ها، آشنایی دانشجویان با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان برای کار گروهی، از سال 1399 از سوی بنیاد ملی نخبگان اجرایی شده است. در سراسر جهان سازمان‌های دولتی و غیردولتی همواره در تلاش برای حل چالش‌ها و عارضه‌های خود بوده‌اند. در کشور ما با توجه به وجود تحریم ها، این چالش‌ها و عارضه‌ها گسترده‌تر و جدی‌تر شده ‌است.  بنیاد ملی نخبگان در راستای پیوند و اتصال صنعت و دانشگاه در تلاش است با بیان مجموعه‌ایی از عارضه‌های حائز اهمیت یک صنعت در یک فضای رقابتی رویداد محور، بهترین راهکار کاربردی و اقتصادی برای مسائل مطرح شده را حل نماید. طرح مسئله محور شهید بابایی جهت اعتلا و برتری یافتن صنعت کشور و شناسایی نخبگان در زمینه‌های تخصصی است. در این طرح عارضه‌های اصلی سازمان‌ها، نهادها و کسب و کارها به عنوان یک پروژه معرفی شده و توسط کارگزار بنیاد ملی نخبگان بررسی و طی فراخوانی به دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های مرتبط با پروژه ارائه می‌گردد. پس از ثبت نام متقاضیان، کارگزار، طرح‌ها و یا رویکرد‌های متقاضیان را نسبت به پروژه جمع آوری کرده وبعد از طی نمودن فرآیند داوری و ارزیابی، طرحی را به عنوان طرح برنده اعلام می‌دارد. در نهایت کارگزار بنیاد ملی نخبگان تا به ثمر رسیدن نتیجه مطلوب از پروژه؛  الزامات، هماهنگی‌ها و شرایط را  برای کارفرما و مجریان فراهم می‌سازد.

 

«تشویق دانشجویان برتر دانشگاه‌های کشور برای شرکت در رویداد، با اعطای «کمک‌هزینه شرکت در رویدادهای رقابتی مسأله‌محور دارای عنوان طرح شهید بابایی»، «اعطای امتیاز فعالیت نخبگانی به همه اعضای تیم‌های برگزیده رویداد، برای بهره‌مندی از سایر تسهیلات بنیاد»؛ «حمایت همه‌جانبه بنیاد از نهاد برگزارکننده رویداد، از طریق اعتباردهی و تبلیغ رویداد در اجتماع نخبگانی و ترغیب این اجتماع برای حضور در رویداد، اعطای کمک‌هزینه برگزاری رویداد و معرفی رویداد به نهادهای دولتی و غیردولتی مد نظر برگزارکننده برای حمایت و مشارکت» از مهمترین مزیت‌های این برنامه است.

همچنین افزایش اثرگذاری اجتماع نخبگانی کشور بر زیست‌بوم علم، فناوری، اقتصاد و مدیریت و همچنین جریان‏‌سازی در فضای دانشجویی و دانش‌‏آموختگان برتر برای حل مسائل کشور، از دیگر اهداف اصلی بنیاد ملی نخبگان از اجرای این طرح است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 164203
کلمات کلیدی
مدیر خراسان شمالی
خبرنگار

مدیر خراسان شمالی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید