بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/09/16 - 11:59
  • - تعداد بازدید: 226
  • - تعداد بازدیدکننده: 192
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه بررسی کتاب استارت آپ صددلاری برگزار شد

به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، نشست کتابخوانی با موضوع بررسی کتاب استارت آپ صد دلاری و گفت وگو پیرامون راه اندازی کسب و کارهای ارزان، با حضور جناب آقای نوری زاده، مترجم کتاب، به صورت مجازی برگزار گردید.

~/Asset/News/News/Image/n-khorasan/1032188.jpg

در دقایق ابتدایی، آقای نوری زاده به معرفی خلاصه ای از کتاب پرداخت:


((کتاب استارت آپ صددلاری نوشته کریس گیله بو، نویسنده و وبلاگ نویس آمریکایی می‌باشد.در این کتاب به بررسی اینکه چگونه بعضی از استارت آپ‌ها با سرمایه بسیار کم شروع به فعالیت کردند و به سرمایه بسیار بالایی دست یافتند و همچنین اینکه کدام یک از ویژگی‌ها و مهارت‌های فردی و کاری این افراد در این موفقیت نقش داشته‌اند پرداخته می‌شود.))


این کتاب یکی از 15 کتابی است که توصیه میشود هر شخصی که می‌خواهد وارد حوزه کارآفرینی بشود آن را مطالعه کند. این کتاب برای کسانی است که ا‌یده ای دارند و یا در حال شناسایی توانمندی‌های خود هستند.هرکدام ازین افراد می‌توانند به تناسب نیاز خود از نکات این کتاب بهره ببرند. مسئله قابل توجه این است که در این کتاب اقای کریس گیله بو به معرفی 150 کسب و کاری می‌پردازد که با سرمایه ای کمتر از 1000 دلار شروع به کار کرده‌اند که این برای جوان‌هایی که می‌خواهند کار خود را اغاز کنند می‌تواند راهگشا باشد.


ایشان ادامه دادند: گیله بو تاکید می‌کند کسب و کاری را برنامه ریزی کنید که زمان شما را آزاد بگذارد و محدود به زمان و چهارچوب مطلقی نکند. به طور مثال، خودش از طریق یافتن تور سفرهای ارزان قیمت و مشاوره آن به دیگر افراد می‌توانست کارش را حتی در سفر انجام دهد. نکته مهم دیگر این است که بعد از مدتی کار شما گردش مالی ایجاد کند و شما را درگیر نکند. در رابطه با ارزش هم این موضوع مطرح است که شما باید به مخاطب هدف خود ارزشی ارائه دهید و درواقع تفاوت شما با رقبای تجاریتان باید در ارزشی که ارائه می‌دهید باشد.


اولین مانعی که بر سر راه کارآفرینان جوان ما وجود دارد دغدغه سرمایه است. اگر با یک ایده خوب و شخصی که بتواند در این مسیر راهنمای آنان باشد شروع کنند می‌توانند به این امر دست یابند. اما باید توجه داشت که ایده باید چکش کاری شود و از جامعه هدف اعتبار سنجی صورت گیرد و تایید مشتری هدف را به دست آورد. در این باب کتاب تست مامان را پیشنهاد می‌کنم که کتاب جذابی است و نشان می‌دهد که چگونه ایده ها را چکش کاری کنید و ان را به حدی برسانید که بتوانید وارد بازار کار شوید.


آقای نوری زاده ادامه دادند: در ابتدای راه اندازی هر کسب وکاری، تلاش بسیار زیادی باید صورت گیرد. در ادامه مسیر هم همین طور است اما باید توجه داشت که کار علاوه بر زحمت بسیار به تلاش هوشمندانه هم نیاز دارد و باید هوشمندانه کار کنیم.این امر با تمرکز محقق میشود. در عصر حاضر که تمرکز ما با یک زنگ تلفن بهم می‌خورد این امر خیلی کاهش یافته‌است و باید برایش تلاش کرد.کتاب کار عمیق هم به همین موضوع می‌پردازد.


ایشان در پایان اشاره کردند: بیشتر تحقیقات فناورانه ای که ساختار شکن هستند تحقیقات میان رشته ای هستند که دو رشته در کنار هم  به دستاوردی رسیدند.در عصر حاضر هم چند مهارتی مهم تر از تک بعدی بودن است.درست است که باید در یک زمینه تخصص بیشتری کسب کرد اما در کنار ترکیب مهارت ها با هم است که نوآوری پدید می‌آید.بهتر است در زمینه ای که علاقه داریم پیش برویم و مهارت‌هایمان را با هم ترکیب کنیم.


در انتها نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 140494
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم